Деновиве Компанијата ТД-ТД на скромна свеченост им врачи дипломи и пригодни подароци за вработени со стаж од 10 до 20 години.

Една од најстарите Компании во Кавадарци кои се бават со трговија , фирма со респект која како растеше така и се развиваше и ја зголемуваше својата доверба кај потрошувачите , ТД-ТД ,деновиве одбележува голем јубилеј - 20 години постоење и рентабилно работење .

„ТД-ТД“ на пригодна свеченост им изрази благодарност на своите вработени кои имаат стаж од 10 до 20 години , за што им врачи благодарници и пригодни подароци.

Компанијата секогаш мисли на своите верни потрошувачи: И годинава се организира новогодишна наградна игра во која среќните добитници ги наградува со вредни апарати за домаќинството и други подароци.

Компанијата ТД-ТД Кавадарци Ви ги честита новогодишните и божиќните празници

DSC_5727.jpg

DSC_5595.jpg