МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Правен тим на ОК на ВМРО-ДПМНЕ ке им помага на сите членови и симпатизери на ова партија чии права од работен однос се повредени од страна на инситуции раководени од партиски кадри на СДСМ, објавија денеска во ОК на ВМРО-ДПМНЕ-Кавадарци.