МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

До 12 часот без вода ке биде ниска зона ,од салата на ДТВ „Патизан„ до село Марена

Од ЈП КОмуналец-јавуваат дека во времето од 9 до 12 часот објектите односно потрошувачите на вода од салата на ДТВ„Партизан“ до село марена ке останат без вода за пиење. Причината е санација на дефект.