МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Проектот ПХВ е не само за хумани , туку и за планирање и градење на високи морални вредности...

Ако среќата е да има повеќе насмеани и задоволни лица, тогаш да ја предизвикаме !!!Ако предизвикот е мотив за да тргнеме до целта тогаш, нашата цел води до с.Возарци...

Проектот ПХВ е не само за хумани , туку и за планирање и градење на високи морални вредности...Ве покануваме со свој доброволен прилог да бидете дел од нашето волшебно семејство на волонтери кои целат кон подарување на парче среќа, грст насмевки и безбеден живот на едно прескромно семејство .....Им недостига заслужениот скромен живот, но нашата мисија е и зедно ќе го направиме тоа.... Ние можеме, ние сме ПХВ . За таа цел Oпштинската организација на Црвен крст организира Хуманитарен Концерт "За Подобро Утре" на кој ќе настапат: -Classico band -Мартија Станојковиќ -Пејовска Лина -Трајче Ѓоргиев

и Лакардиите на Паја. Цена на влезница 100 денари. Да ја покажеме Хуманоста со дела...Ве Очекуваме...,порачуваат волонтерите на Црвен Крст-Кавадарци