МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Одважните соколи-спортисти на Кавадарци

Ова е фотографија од дефилето на членовите на Соколското друштво од Кавадарци проследено со музика од нивниот мандолински оркестар.Тие поминуваат низ Црквинската улица 1928 година.