МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Кавадаречките новинари отворено го прашуваат градоначалникот Митко Јанчев за петмесечното практицирање на власта и неговите планови за работа наредната година и мандатот кој му претстои