МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Инспекторот по превентивни работи во ПС од ОН Кавадарци Димитар Каракучев денеска имаше средба со матурантите оа СОУ„Ѓорче Петров„

Денеска и матурантите од ЗШУЦ Ѓорче Петров од Кавадарци упатија порака за безбедни матурски вечери. Среќни и безбедни матурски вечери на сите матуранти, со желба се да помине во најдобар ред и во рамките на дозволеното, без несакани последици по нивното здравје.Инспекторот по превентивни работи во ПС од ОК Кавадарци Димитра Каракулев имаше корисна средба со идните академски граѓани, сега матуранти, кои утре -среда, ке ја прославата матурската вечер на која укажа на повеќето безбедносни мерки кои секој матурант треба да ги направи за се да протече во најдобар ред.

32509977_10215968229534555_7462910451697844224_n.jpg32792472_10215968228534530_9167005929739124736_n.jpg32693298_10215968231974616_7753098589907189760_n.jpg32557074_10215968229014542_495153001300754432_n.jpg