МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Регатата станува составен дел од годишната програма на Здруженето „Винотек“

Здружението на граѓани „Винотек„ ја организира Тиквешката винска регата. Годинава на ред е шестата регата а ќе се одржи на 30 јуни и 01. Јули. Стартот е на мостот на Вардар кај Уланци, а се плови до мостот кај село Корешница.

Организатотот очекува околу 60-65 учесници.Предвидено е ноќевање во Неготинскиот манастир.

36063579_10210118657318001_1130858695693959168_n.jpg

36188447_10210118696278975_6261479537750573056_n.jpg

36200121_1797541783658135_7341223703100784640_n.jpg

35303793_1797541726991474_6785878663586906112_n.jpg