МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ЈП Комуналец го комплетира возниот парк со возило и машина за извршување на хоризонтална сигнализација.На тој начин фирмата станува самостојна во извршување на градежни и други активности побрзани со комуналната проблматика

ЈП Комуналец станува пофукционално претпријатие кое проблемите од сферата на изведбата на комунални и градежни работи ке ги решава брзно и квалитетно.

Градоначалникот Митко Јанчев кој денеска го посети Комуналец,и се сретна со директорот Ѓорѓи Поп Ицов и со дел од вработените, само го потврди претходно најавеното дека неговот кабинет и Советот на општината, решени се да го остварат планот поврзан со најголемото јавно претпријатие кај нас , и истото да го направат функционално , брзо и квалитетено во извршувањето на основната дејност.

„Во наредните 30 дена учекуваме уште три нови возила, кој ги ветивме, со што ке го комплетираме возниот парк и ке одговориме на сите сите потреби на граѓаните„-вели директорот на ЈП„Комуналец„-Ѓорѓи Поп Ицов .

36471647_849708998562491_7511273767725694976_n.jpg

36489815_849704951896229_8558225784756502528_n.jpg36544555_849708921895832_7450729310266064896_n.jpg