МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Промоцијата на збирката БУКЕ на Душан Стефанов- која е трето негово издануе, провлече присуство на голем бфрој посетитеки од јавнит политичкиот и културниот живот кај нас.Тоа беше прилика градоначалникот Митко Јанчев да ја стартува манифестацијата „Тиквешки гроздобер 2018„ која годинава има во предвид и организира голем број содржини а сите имаат единствена цел да го промовираат Кавадарци насекаде во земјата и светот.

За самата збирка говореа:Весна Гркова како издавач на книгата од име на Библиотеката Феткин ,Миле Белевски-кој како промотор подвлече дека за вакво дело треба да се има душа , а Душан има душа за ова работа, и самиот автор кој мошне емоционално се осврна на неговото литературно творештво, посебна на последната збирка, на како и на прераната смрт на нему драги лица од неговиот живот.Тој книгите ова ова издание ги даде бесплатно на сите заинтересирани.