МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ВО СПОРТОТ ВАЖНА Е ИГРАТА НО И ВЛОЖУВАЊАТА.ТОА Е БИЗНИС, КАКО И СЕКОЈ ДРУГ, КОЈ ТРЕБА ДА СЕ МЕНАЏИРА.

ЃОРЕ ЈОВАНОВСКИ-ПОРАНЕШЕН СЕЛЕКТОР НА МАКЕДОНСКАТА ФУДБЛСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗБОРУВА ЗА ПРИЛИКИТЕ КАЈ НАС

И ШТО ТРЕБА ФУДБАЛСКИОТ КЛУБ ДА СТОРИ ЗА ДА ЗАСТАНЕ НА ЗДРАВИ НОЗЕ