МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Без вода ке бидат жителите на улиците; ул.Црноречка,Февруарски поход,Фуштани и Ваташа висока зона .

Поради дефект на водоводна линија висока зона, без вода за пиење ќе бидат корисниците на вода од улиците.Црноречка,Февруарски поход,Фуштани и Ваташа висока зона . Санирањето започна од 8 часот а се очекува да заврши до 14 часот.

Ова се наведува во денешното сооптение од ЈПКомуналец-Кавадарци упатено до граѓаните,кој ви заблагодаува за разбирањето и трпението.