МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска на јавна свеченост беше предадена донација во опрема со облека и други средства за интервенција при пожари од страна на Компанијата Дрекслмајер на Противпожарната територијална единица Кавадарци .Со тоа целосно се комплетира ова единица: со кадар ,опрема, возила, и објект.На свеченоста присуствуваше комплетниот Совет на Општината, градоначалникот Митко Јанчев, директорот Лукас Мирингер и целиот состав на единицата за ППЗ.