МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Oбиколницата(“Северен Булевар„) e изградена во прва фаза со 450 метри.Улицата е изградена по сите светски стандарди.

Остатокот од раскрсницата со булеварот„Никола Минчев“ до Новата Болница ке се ревитализира во периодот на големите реконструкции на сите централни фрекфентни улици , кои се дел од Комуналната програма на градоначалникот Митко Јанчев и Советот на Општината . Инаку овој проект се реализира со средства на Вардарскиот плански регион и средства на Општината е со во вредност од 8.526.000 денари покрај асфалтирањето, опфати прво отстранување на стариот оштетен и дотраен асфалт на површина од 3.400 м2, при што целосно беше ископана целета стара подлога.

Денеска новоизградената обиколница светна во целиот сјај.

20181106_103159.jpg