МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Градоначалникот Митко Jанчев денеска најде место да биде и меѓу децата од ООУ„Tоде Хаџи Тефов„.Учениците изведаоа пригодна новогодишна програма а на присутните им се обратија Директорката Марија Трајкова и градоначалникот Јанчев . Дедо Мраз на сите деца им посака здравје и многу успех во училиштето.Тој потоа со Баба мразица кој им врачи новогодишни пакетчиња.

48361433_376037919815194_1539810290319753216_n.jpg

48411569_376037516481901_7127005470409097216_n.jpg

48404117_376037029815283_9082087764802928640_n.jpg

48406711_376037086481944_9041438102664511488_n.jpg