МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ЗШУЦ„Ѓорче Петров„ од Кавадарци со дел средствата наменети за новогодишна забава набавиja телевизор и го подариja на Општата болница со проширена дејност Кавадарци. Денеска лекарите и медицинските ,сестри и вработени го примија подарокот и се заблагодарија за овој несебичен гест на наставниците и учениците од ЗШУЦ„Ѓорче Петров„ .Телевизорот на здраствениот колектив им го врачи дирекорот на училичтето Горан Велковски.Д-р Драган Димитров се заблагодари за донацијата.

000000000000000000000000007777777777.jpg