МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денес во посета на Општина Кавадарци беа претставници од Цивилната воена одбрана, Генералштабот, Министерството за одбрана и претставници од НАТО силите. Тие oстварија средба со Градоначалникот на Општина Кавадарци г-дин Митко Јанчев.

- „Разговаравме на повеќе теми. Меѓу другото, истакнав дека членството во НАТО значи поголема сигурност и очекување на повеќе инвестиции во Кавадарци, во интерес на сите„- рече по средбата за МИА градоначалникот на Кавадарци.