МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„На фотографијата е само една од содржините на Тиквешкиот гроздобер во 1977 година, кога пред неколкуилјадната публика и пред бината на хотел “Балкан“ настапија културно-уметнички друштва од тогашна Југославија.“ Фотографијата ја направи Бранко Ивановски.

Петре Камчевски.