МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Кавадарци освои второ место на конкурсот за најеколошка општина за 2018 година.Ќе продолжиме напорно да работиме и се надеваме дека Општина Кавадарци наредната година ќе се најде на прво место.

Во тој правец во јавноста го емитуваме рекламниот тв спот за дејностите на ЈП„Комуналец„- Кавадарци , кое како јавно претпријатие во изминатиот период работи исклучително успешно.