МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Вчера се исплатени 77 милиони денари за предадено грозје во 2015 и 2016 година.Исправена е една повеќегодишна неправда кон лозарите koи грозјето го предале во Повардарие и Стефани Вајнерс.Министерот за земјоделие, директорот на Платежната агенција и градоначалникот на Кавадарци тоа вчера го потврдија.