МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Локалната самоуправа на Општина Кавадарци вчера на неколку локации на регионални патишта постави табли со известување на добредојде на македонски и англиски јазик.За туристичката промоција на Кавадарци никогаш не е доцна , и малку.

image-0-02-04-20d7e7f546ed876d0615222ca3cc04482ca7830a16ef4f2250581b31a3d87076-V.jpgimage-0-02-04-549c68cfddab3c845d455c036a86a5c9ff61b9b98bf226014225696c66b0e461-V.jpg