МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Локалната самоуправа ги потсетува граѓаните кои досега не ја измириле својата обрска за плаќање на данокот на имот за 2018 , тоа да сторат веднаш.Во известувањето се наведува:

“Се известуваат граѓаните и правните субјекти од Општина Кавадарци дека се пуштени опомени за неплатен данок на имот за изминатата 2018 та година и решенија за присилна наплата за фирмарина за изминатата 2018-та година.

Со почит,

Кабинет на Градоначалник“