Утре 11 јуни 2019 ЈП Комуналец ќе се започне со кастрење на гранки - дрва на улица „Илинденска“ од старата автобуска до Тутунска банка .

Се молат граѓаните да ги поместат возилата во периодот од 5 часот изутрина до 12 часот на пладне се со цел за без проблем да биде извршена работата.