МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Општина Кавадарци реализира проект со кој ќе ја унапреди уличната мрежа во населбата „Парк“.

Оперативата на ангажираната фирма РМК градба , во склоп на програмата за комунална изградба на Општина Кавадарци работи на пробивање на крак на улица „Дисанска“.

Станува збор за сосема нова делница со површина од 250 квадратни метри.

65392176_2444280725795974_2410523508384727040_n.jpg