МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Oпштина Кавадарци , организира, обезбеди локација и pомогна да се изврши поставување на детски реквизити на ул.Ѓуро Салај„.Донацијата е од ПАКОМАК.

00113.jpg00114.jpg