Известување

Се известуваат граѓаните на Општина Кавадарци дека на 24.07.2019 година ( среда ) и 25.07.2019 година ( четврток ) со почеток од 7 часот ќе се започнат градежни активности на паркингот на ул.Фердо Росомански, делот над катната гаража.Се со цел непречено и ефикасно извршување на градежните работи потребно е да се отстранат сите возила од оваа локација.

Со почит,Кабинет на Градоначалникм-р Митко Јанчев