МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во Домот на културата „Иван Мазов Климе„- беше отворена ликовна изложба на четворица автори, двајца од Македонија едн од Црна Гора и еден од Турција.Изложбата ја отвори М-р Владимир Темјов- ликовен уметник од Домот на културата.