МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Kako што беше најавено од Кабинетот на Градоначалникот денеска се врши обележување на паркинг места на Булеварот "Никола Минчев" од десната страна кон новите семафори.Од ЈП "Паркинг" е пристапено кон завршување на ова обврска и до овој момент се завршени голем дел од предвидените работи.

85248253_220785645769373_1258922538717675520_n

87206188_527412951239375_2723799801639469056_n

87851772_2816715338365771_4100378021628739584_n

87480147_2529913917337238_7837963952515448832_n