МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Бура од реакции на социјалната мрежа Фејсбук поредизвика фотографијата од неговата керка, објавена на ова мрежа на еден родител

По...

ДЕНОТ НА ПЕНЗИОНЕРИТЕ НА МАКЕДОНИЈА ВО КАВАДАРЦИ БЕШЕ ПРОСЛАВЕН НА ТРАДИЦИОНАЛНА СВЕЧЕНОСТ

Здружението на пензионери на Кавадарц...

Изложбата претставува ретроспектива на нејзиното целокупно творештво

Во пресрет на Денот на пензионерите ,денеска во Домот на Ку...

По објавувањето на текстот за фасадирањето на т.н.комбинатска зграда во Кавадарци до нашата редакција пристигнаа реагирања од граѓан...

Со промената на ПВЦ Столаријата, покривот и фасадата станарите ке заштедат електрична енергија и други трошоци

Хабидат, УСАИД, Лок...

"Кавадаречката културна есен " на љубителите на културата и сознанијата за други народи овој топлол септември им ја донесе вечерта посв...

По „Умната мома“, изминатиот викенд во атарот на селото Бојанчиште беше снимена и приказната за „Големиот драпаџија“

...

Изградбата на зидот е на барање на жителите на овој дел на градот.

Оперативата на фирмата „Градба Промет“ од Кавадарци денови...

Повеќе од 350 стоматолози и 10 компании од стоматолошкиот сектор беа дел од деветиот по ред меѓународен стоматолошки симпозиум „Тикве...

Кавадарчанецот Миле Трајков освои трето место на светското првенство во брзо примање и предавање на знаци од Морзеова азбука

Oва н...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)