МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

09111888888

Претседателот на Основниот суд во Кавадарци проф.др.Лазар Нанев, денеска ни овозможи да погледаме и се информираме за тековните работи за реконструкција, реновирање и дигитална информатичка мореднизација на Основен суд Кавадарци.Кавадаречкиот суд станува еден од првите во Европа и Светот каде се применети најсовремените информатички системи .