Jaвното претријатие „Паркинг„Кавадарци со укинувањето на мерката на Владата ,поврзана со коронавирусот, продолжува со работа во редовното реме , тоа значи со наплата на паркирањето до 23 часот навечер.Во соопштението до јавноста се наведува;

„Со укинување на мерката на Владата за забрана и посебен режим на движење на територијата на Република Северна Македонија, ЈП ПАРКИНГ Кавадарци продолжува со редовно работно време од 07:00 до 23:00 часот„ , -се наведува во соопштението до јавноста.

83220014_101680598072704_4194673405842161664_o