МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На примопредавањето присуствуваа директорот на Дирекцијата за заштита и спасување Аднан Џаферовски и градоначалникот на Општината Митко Јанчев. За помошта се заблагодари и Анександар Чадамов командир на ППТЕ Кавадарци.Нашите пожарникари добија ново возило,опрема за потребите на ППТЕ ,со што тие се вбројуваат во најподготвените ППТЕ за интеревеции во земјата.

103840208_258097692088239_6548037277228723510_n

103570659_254853955612566_8680179468166893151_n