МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„Во периодот од 20.00 часот на 01.08.2020 год. до 02.00 часот на 02.08.2020 на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Велес спроведена контрола на мотоцикли, при што се констатирани 12 прекршоци во Велес, три во Кавадарци и 12 во Неготино и истите се санкционирани со соодветни пријави„.