МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска службите на ЈП Комуналец започнаа реконструкција на фекална канализација Ф315 на ул.Пионерска. Реконструкцијата се врши во должина од 180 метри.