МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Зголемен е бројот на ученици во прво оддделение во ООУ„Гоце Делчев„.Тоа е главната одлика на статистиката која ја споредуваме со ланската година. Поради пандемијата, Програмата годинава беше скратена но сепак впечатлива за учениците , и нивнирте родители кои денеска дојдоа да присуствуваат на свеченоста на која зборуваше директорката ; Весна Ангеловска која им посака на учениците постигнување на големи знаења и добро воспитување во сите 9- години ,колку ги очекува во осноното воспитување во ова обрзовна установа.