МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Според новата информација , во Кавадарци денеска се регистрирани 7 позитивни на „Ковид 19„ .Од нив двајца се на болничко лекување, за уште еден се прават додатни испитувања, а останатите се на домашно лекување со лесна клиничка слика, - информира д-р спец. епидемиолог Ристе Јовановски од ЦЈЗ.

м.д.