МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во тек е последната фаза од реконструкцијата на ул.Шишка. Овој проект предвидува проширување со три коловозни ленти, велосипедско-пешачка патека и ново осветлување.

121014550_2862427873981255_4552295956103747015_n (1)