МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Почитувани, Честит 11 ти Октомври, Денот на народното востание. Во далечната 1941 година на овој ден започна востанието против фашистичката окупација и беше најавена организираната народно одлободителна борба, со желба за самостојна, суверена и слободна држава. Денес одбележуваме 79 години од аманетот кој ни е оставен да ја чуваме нашата земја и да чекориме по вистинскиот пат. Посакувам во најскоро време да дочекаме подобри времиња со слободен пат за просперитет и напредок во добро здравје. Нека ни е честит денешниот празник. Со почит, Градоначлник М-р Митко Јанчев 11