МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Извршена е реконструкција на ул. „Страшо Пинџур“. Проект МСИП поддржан од Светска банка и ЕУ, кој се однесува на реконструкција на главните улици во градот.

извор: Кабинет на Градоначалник на Кавадарци Митко Јанчев.