МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-Денеска во посета на Кавадарци и градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев беше директорот на АФПРЗ Николче Бабовски.Тие разговараа за реализираните обррки кои произлегуваат од проиектите за развој на овој регион со срества од државата како и тековмите работи поврзани со субвензиите,Конкретно се задржаа на реализираните инфраструктурни проекти во село Сопот.

- Бабовски рече дека денеска се се исплатени субвенциите за над 3.500 земјоделци.