МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во регионот денеска има 21 позитивен : 12 во Кавадарци,7 во Неготино и 2 во Демир Капија на возраст од 13 до 81 година. 1 ученик од Неготино е позитивен поради што во излолација е 1 наставник и 12 ученици.Во Кавадарци 1 ученик во Спеијалната паралелка е позитувен поради што 2 ученици се во изолација.