МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Владата предводена од СДСМ продолжува со вложување во реализација на проекти.И во општина Кавадарци ќе се реализираат неколку знаачни работи , меѓу кои: Изградба на Затворен базен,рехабилитација на патот Кавадарци - Неготино изградба на системн за наводнување во Брушани , и друго.