МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Градоначалникот на Општина Кавадарци Митко Јанчев и претставникот на фирмата STRASSENFEX MICHAEL Doo Скопје Даут Елмази денеска најавија новина во санирањето на оштетените места на асфалтните улици и патишта. Пo данска технологија , германската фирма со седишта во Македонија со посебна база на која главна суровина е пластиката, врши санирање на пукнатини и други помали оштерувања на асфалтните патишта.

За брзо време, наместо да се санира подолго и далеку понепрактично, оштетувајќи значаен дел од здравиот асфалт при класична работра, ова технологија нуди многу попрактино решение за ваквиот вид комунални проблеми. Демонстрацијата на санирање на оштетувања на афсфалтот тоа и практично го покажа.

м.д.

145488026_431194768186110_3206464494177767136_n 145573991_420700632370682_2624765086555247874_n 145774058_757192335195927_5778880791776610772_n 146593543_1082317315629800_7267147862809820858_n 145558419_254783766004459_177107497852260126_n