МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Д-р спец. Диме Коцев директор на Општа биолница со проширена надлежност Кавадарци-апелира до граѓаните на Тиквешијата да се придржуваат на препораките кои произлегуваат од СЗО во врска со Ковид 19.Тој на кавадаречке новинари и сниматели им овозможи први да ја видат новата Ковид модуларна болница која од денеска им стои на располагање на граѓаните на Тиквешијата .

156608403_876184059613538_5579983759775725385_n 156854224_135004145191539_4680474609406873304_n 156856611_469694917723170_4190483525921405880_n 156902437_178178307443156_5547551156923934071_n 156974046_264286031927891_8300850681470965504_n 157001689_455516578901572_6155951571206701003_n 157026481_184330549831561_3237832612325667996_n 157046415_178562947366825_5577292547340601975_n 157072552_867456893823281_8454693714752667368_n 157085580_126126902773678_8521273796100379102_n 157090839_120147439996327_2512148950407482576_n 157177264_441313597080853_4052460385191896026_n