МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска во посета на Основниот суд во Кавадарци престојуваше Министерит за правда Бојан Маричиќ.Од претседателот на Оснновниот суд со проширена надлежност Кавадарци -Лазар Нанев тој беше запознаен со се што е сторено досега на планот на модернизацијата на судот во Кавадарци. Овде за прв во земјава се одржа целосно онлајн судење.Со овој пример , започнатата дигитализација,која треба да ја следат останатите судови во државата.

159712003_258646982511830_4700446836931577599_n 159865260_2873701896238316_3271051666108965792_n