МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во билтенот на МВР објавен денеска меѓу другото се неведува;“ На 29.03.2021 на подрачјето на СВР Велес спроведена е акциска контрола на возачи кои вршат непрописно престигнување, при што се регистрирани седум прекршоци, од кои четири во Велес, два во Кавадарци и еден во Неготино, кои ќе бидат санкционирани со соодветна пријава „.

м.д.