МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

-Сезоната на активирањето на печките на дрва и апаратите за греење на домовитена граѓаните е на прагот. Потсетување дека треба да внимавате и какви подготовките треба да се направат за да не се случат пожари во индивидуалните куќи и стамбените згради.

- Александар Чадамов- командир на ППТЕ Кавадарци, - гостин во емисијата емисијата ,,Оворено за...,, во петок во 21.00 часот.

-Исечок од емисијата :

1