МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Утре Советот на Општина Кавадарци ке ја одржи 3-та седница во новиот состав. На дневен ред се предвидени повеќе од 20 материјали од кои ги споменуваме;Предлог одлуката за трансфер на средства на ОИК за спроведување на Локалните избори 2021,измена на програмата за уредување на градежно земјиште, измена на Програмата на ЈП Паркинг„ и други комунални у прашња и урбанистички решенија како и предлог програми за јавни претпријатија во надлежност на Општина Кавадарци.