МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На Градскиот Плоштад во Кавадарци од денеска започна Новогодипшната програма која ја организира Општина Кавадарци.Планирано на ова локација Дедо мраз ќе ги додели Новогодишните пакетчиња на сите деца.