МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

По новогодишните празници ,првите денови на новата година голем притисок во Инфективната амбуланта Кавадарци за испитувања и прегледи на Ковид 19 Д-р Диме Коцев : „Од 100 тестирани пациенти 60 - позитивни. Хоспитализирани 10 пациенти.“